SAP S/4Hana Cloud

[SAP S/4HANA® Cloud]

SAP S/4HANA

[ERP Direct din Cloud, eficient si sigur]

Pentru companiile care sunt sub presiune constantă pentru a-și optimiza și digitaliza propriile procese pentru a ține pasul cu ritmul economiei digitale. Agilitatea companiei dvs. trebuie îmbunătățită continuu. În același timp, trebuie să fiți atenți la costuri. Pentru a răspunde provocării transformării digitale, trebuie concepute noi strategii și introduse noi tehnologii digitale de aceea va recomandam: SAP S/4HANA® Cloud

Posibilitatea de a copia înregistrările cu informațiile legate achiziție de la un furnizor la altul nu este inclusă în standardul R/3. În practică, totuși, este din ce în ce mai frecvent ca furnizorii să se îmbine sau să se redenumească.

Această soluție oferă posibilitatea copierii înregistrărilor informative, inclusiv a condițiilor curente, de la un furnizor la altul. Acest APP (SAP S/4HANA® Cloud) care a fost utilizat cu succes de mai mulți ani, a fost extins prin funcția de copiere a înregistrărilor fișei furnizorului. Această îmbunătățire le permite, de asemenea, direct de la aplicație să copieze sursele.

[CARACTERISTICILE CORE SAP S/4HANA® CLOUD]

Dacă alegeți o soluție ERP din cloud, puteți fi absolut sigur că datele companiei dvs. sunt protejate în mod optim împotriva tuturor pericolelor existente – de exemplu, prin pierderi de date, acces neautorizat, scenarii de dezastre sau întreruperi de energie.
SAP Cloud Trust Center

Cele mai grele solicitări de fiabilitate și acces la date sunt îndeplinite.

Perioadele de întreținere și disponibilitatea curentă a sistemului ERP sunt afișate în timp real.

Ultimele tehnologii vă asigură că datele dvs. sunt stocate și procesate în conformitate cu GDPR.

Aveți o întrebare despre sfaturile noastre sau un subiect specific? Pur și simplu completați formularul fără obligație. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine.

Cere Informatii suplimentare

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Acord