BUSINESS SUITE S/4HANA

[SAP Business
Suite
for 4HANA®]

Seria inteligentă ERP SAP® S/4HANA

Cu seria inteligentă ERP SAP® S/4HANA, companiile pot stăpâni oportunitățile schimbărilor digitale. Pasajele IT complexe sunt simplificate. Procesele manuale sunt automatizate iar timpii lungi de așteptare sunt de domeniul trecutului datorită performanței enorme a bazei de date HANA. Evaluările sunt efectuate în timp real pe baza platformei SAP® HANA, cu o capacitate de memorie super dezvoltată. Utilizând o bază de date și un sistem ERP dintr-o singură sursă, obțineți cel mai înalt nivel de integrare și reduceți semnificativ complexitatea.

[NouA generație de software ERP]

Seria inteligentă ERP SAP® s4/hana

SAP Fiori

Conceptul de design SAP® Fiori a primit premiul Red Dot Design, oferă o experiență de utilizator de primă clasă.

Inteligență artificială

Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA este Inteligența artificială integrată oferă companiei dumneavoastră domenii de aplicare complet noi.

generația următoare

Analiza în timp real, transparența și agilitatea în lumea digitală

Desfasurarea in Cloud, On-premise sau hibrid

Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA poate fi adaptat nevoilor dumneavoastră

Seria inteligentă ERP SAP® s4/HANA este o serie ERP în timp real pentru afaceri digitale. Se bazează exclusiv pe platforma SAP® HANA din memorie și permite o simplificare a modelului de date. Cu SAP® Fiori, utilizatorii primesc o interfață de utilizator personalizată, legată de roluri, așa cum o cunoașteți din lumea consumatorilor – și, în multe cazuri, o găsiți și astăzi în lumea afacerilor: procesele sunt acceptate în mod constant cu SAP® S/4HANA, pauzele media sunt evitate. Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA vă va face muncă mult mai ușoară.

Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA
Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA

Seria inteligentă ERP SAP® S4/HANA este un produs complet nou .
Cu toate acestea, furnizează în esență domeniul de aplicare funcțional al SAP® ERP și se bazează pe modelul său de date, care l-a simplificat radical. Prin urmare, SAP® S/4HANA este compatibil cu ERP clasic și nu necesită o implementare complet nouă (abordare ecologică). Simplificările din domeniul finanțelor și contabilității au fost disponibile clienților din 2014 sub forma SAP® S/4HANA Finance.

Procesele de digitalizare

Inovații rapide
Controlul câștigului
Gestionează eficient ciclul de viață al produsului
Câștigă transparență la nivelul întregii companii
Implementați cerințele specifice industriei
Extindere și sprijin continuu Model de date simplificat

Cea mai mare performanță prin calcularea în memorie 100%
Activități automatizate 100%
Procesări de ultima generație 100%
Utilizatori de primă clasă 100%

Aveți o întrebare despre sfaturile noastre sau un subiect specific? Pur și simplu completați formularul fără obligație. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine.

Cere Informatii suplimentare

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Acord